550 meter staaldak Haaksbergen voorzien van isolatie en kunststof dakbedekking - DTE Roofing
DTE staat voor Dak Techniek Enschede en is al jaren actief op het vakgebied van dakreparatie, dakrenovatie, dak- en gootsystemen. DTE Roofing is een dakdekkers bedrijf gevestigd in Enschede dat gespecialiseerd is in: bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking systemen, zinkwerk en onderhoudsvrije beplating.
beplating, dak, Dakdekker, Dakdekker enschede, dakgoot, dak lekkage, dak renoveren, dakreparatie, dak vervangen, dte, dte roofing, kunsstof dakbedekking, lekkage, onderhoudsvrij, plat dak lek, Schildervrij, dakisolatie, dakbedekking,
17314
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17314,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

550 meter staaldak Haaksbergen voorzien van isolatie en kunststof dakbedekking

Categorie
Dakisolatie, Kunststof
Over dit project

Als u gaat voor een duurzaam dak kiest u voor kunststof dakbedekking. Op dit moment is het oudste dak ± 30 jaar oud en nog in goede staat.

Tevens is kunststof dakbedekking onderhoudsvrij, op het schoonmaken van de hemelwaterafvoeren na. Deze kunnen door bladval van de bomen verstopt raken.

Kunststof dakbedekking is in diverse kleuren te verkrijgen o.a. lichtgrijs/donkergrijs/koperkleur en wit. Wit geeft een warmtebesparing van ± 8 graden binnen.