Boven dak in Doetichem gesloopt en isolatie PIR en 2 laags bitumen aangebracht in kleur wit - DTE Roofing
DTE staat voor Dak Techniek Enschede en is al jaren actief op het vakgebied van dakreparatie, dakrenovatie, dak- en gootsystemen. DTE Roofing is een dakdekkers bedrijf gevestigd in Enschede dat gespecialiseerd is in: bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking systemen, zinkwerk en onderhoudsvrije beplating.
beplating, dak, Dakdekker, Dakdekker enschede, dakgoot, dak lekkage, dak renoveren, dakreparatie, dak vervangen, dte, dte roofing, kunsstof dakbedekking, lekkage, onderhoudsvrij, plat dak lek, Schildervrij, dakisolatie, dakbedekking,
17250
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17250,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Boven dak in Doetichem gesloopt en isolatie PIR en 2 laags bitumen aangebracht in kleur wit

Categorie
Bitumineuse, Dakisolatie
Over dit project

Bitumineuse dakbedekking is in vergelijking met kunststof dakbedekking relatief iets goedkoper in prijs, maar de levensduur hiervan is ± 12 á 14 jaar.

Ook bij de bitumineuze dakbedekking is het raadzaam om de hemelwaterafvoeren te controleren op gevallen blad en dergelijke.

PIR is een isolatiemateriaal van kunststof en is breed inzetbaar. Het is een doorontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde. Hierdoor heeft u in verhouding minder dikke platen nodig en gaat er geen ruimte verloren.